Kerstmenu
Lekker genieten van een 5 gangen menu in een ongedwongen sfeer! Wij zijn eerste en tweede Kerstdag geopend!
Amuse
Soepen
Knolselderijsoep met uitgebakken spekjes en pijnboompitjes
Wildbouillon met paddenstoelen en bosui
Voorgerechten
Duet van wildzwijnpaté en hertencarpaccio met rode ui compôte, truffelcrème en Parmezaan schaafsel
Zalmtartaar met knoflookolie, rucola, waterkers en een kwarteleitje
Met ricotta gevulde mini tortellini met zongedroogde tomaatjes, gebakken venkel en verse kruiden
Spoom
Hoofdgerechten
Gegrild hertenbiefstuk met rodewijnsaus en haricots verts in een spekjasje
Konijn met welbekende zoetzure saus met uien en stroop geserveerd met rode kool en stoofpeer
Met hoorn des overvloeds paddenstoel gevulde varkenshaas met kruidenkorst en Affligem Dubbel biersaus
Visstoofpotje met crème fraîche, sjalotjes, dille en een topping van Noorse garnalen
Dessert
Grand kerstdessert van de chef

